Nagymamám odament Vona Gáborhoz beszélgetni, hogy megkérdezzen tőle egy fontos dolgot. Ő pedig EZT tette vele:


Nagymamám városába látogatott el a napokban Vona Gábor, és az én idős botorkáló nagymamám odatipegett hozzá, hogy megkérdezzen tőle egy fontos dolgot. 


Nem sok esélyt látott rá nagyi, hogy majd Vona úr foglalkozni fog vele, de a tömegben kiszúrta a jelentkező nagymamámat, és hozzászólt. 

"Tessék mondani kedves! - szólt Gábor. Ekkor a nagyim odasétált, és halkan megkérdezte tőle, hogy Gábor, mondja meg nekem őszintén, maguk tényleg rendbe teszik az országot? "
Szeretném, ha a drága kicsi unokám a 2 éves Lilla baba egy biztonságos, jó országban élhetne. Nagyon féltem őt, én már magamat nem féltem, mert alig kapok nyugdíjat, mindent elvett a kormány, rokkant voltam, de szerintük meggyógyultam. Gábor csak erre válaszoljon nekem, megígéri, hogy rendbe teszi az országot? 


Erre Vona Gábor könnyes szemekkel elmondta neki, hogy becsület szavát adja, és megígéri, hogy a nagyi unokája egy élhető, békés országban fog felnőni, ahol lesznek céljai, és nem lesz kilátástalan a helyzete. " 

Szívszorító pillanatok voltak ezek, szeretném, ha mindenki megosztaná, mert nekem a könnyem is kicsordult, ahogy ez az ember bánik az idősekkel. Tényleg tiszteletre méltó!