NINCS TOVÁBB! Nagyon komoly műtét vár Boros Lajosra! Az orvosa Sokkoló dolgokat nyilatkozott! Pontosan Ekkor és Így műtik a híres rádióst: Egy megosztással fejezzük ki, hogy mind mellette állunk!


Friss hírek érkeztek Boros Lajos egészségi állapotáról és kiderült az is, pontosan milyen komoly beavatkozás vár rá most tavasszal. Mutatjuk a pontos részleteket:De még mindig nem fekszik kés alá, mert a sebésze újabb három vizsgálatot kért. "Az viszont biztos,  hogy nem ússza meg három kis lyukkal, fel kell tárni a teljes mellkasát és úgy kell megoperálnom." - nyilatkozta Lajos orvosa.


– Az artériám a szíven belüli részen 50%-ban tömődött el, ehhez nem lehet hozzáférni katéterrel, mert ha kitágítják, akkor megreped a szív. Ezért kell a mellkasfeltáró mű­tét. Ami most tavasszal, előreláthatólag májusban lesz esedékes. És már ott járnak, rendbe teszik a romba dőlt billentyűrendszeremet is. - nyilatkozta Boros Lajos

Mi szívből kívánunk sikeres beavatkozást és mihamarabbi felépülést Boros Úrnak! Mind melletted vagyunk Lajos! Kérjük egy megosztással fejezd ki te is együttérzésedet!