Ő az én drága édesapám, 84 éves és szörnyen nagy baj gyötri! EZ az egyetlen álma lenne csak hátralévő életében! ❤ Kérlek olvasd el kérését és egy megosztással segíts valóra váltani álmát!

Édesapám, aki holnap lesz 84 éves, így szólt ma hozzám; Attila, unom és nem bírom már tovább az egyedüllétet, könyörögve kérlek keres egy társat nekem az internet segítségével!


Olyat társat keress nekem, aki kedves, barátságos, figyelmes, nyitott gondolkodású, segítőkész, jó probléma megoldó képességű. A kora 65 év feletti legyen. Édesapám jelenleg Pécsett él, de nem jelent neki gondot, ha költöznie kellene, de lakása nyitva áll a leendő társa számára is. Édesapám tele van élményekkel, történetekkel, amiket szívesen megoszt mindenkivel. Jó génjeinek és tudatos életvitelének köszönhetően magas kora ellenére is jó egészségnek örvend, és szellemileg is nagyon friss. Mint szakértő dolgozott korábban itthon és Távol-Keleten (pl. Vietnám) is a szén- és érckutatás területén. 


Kérlek osszátok meg levelemet, hogy eljuthasson a kérése ahhoz a személyhez, aki éppen ilyen társra vágyik! Az érdeklődő írhat nekem (Rab Attila) privát üzenetben, vagy a rabraby@gmail.com e-mail címemre is. Előre is köszönöm!