Rendhagyó! Bill Gates megrázó üzenete: Milliók fognak meghalni, ha nem készül fel az emberiség ERRE! Hatalmas igazságokat mond! - Ha egyetértetek vele, adjátok tovább ti is!


A milliomos szakember most figyelmeztette a világot. Közeleg a vég, az emberiség vége. Egy olyan katasztrófa előt állunk, mely az egész világunkra hatással lehet, mivel könnyedén megsemmisítheti azt.


Ráadásul a fenyegetés már most itt van a Földön, és olyan, mint egy ketyegő időzített bomba.

Bill Gates szinte egy emberként figyelmeztette az emberiséget, sokakat megijesztve, és rámutatva arra, hogy történelmi léptékben mindössze pillanatokra vagyunk attól, hogy kihaljon a fajunk.

A milliárdos szakember elmondta, hogy egyetlen esélyünk van a túlélésre, mégpedig az, ha időben felkészülünk.

Nemrég még magának az amerikai elnöknek is megüzente: az USA kormányának az élen kell járnia az egész világon a globális megelőzésben, csak így lehet valami esélyünk.

Bill Gates már évekkel ezelőtt is figyelmeztette a világot arra, hogy egy hatalmas, kontinenseken átívelő világjárvány születhet a semmiből.

Bőven vannak az emberre halálos, ma már gyógyíthatatlannak számító szuperbaktériumok. Elég, ha az egyik ilyen vírustörzs tovább mutálódik, és olyan tulajdonságokra tesz szert, mely lehetővé teszi, hogy végigsöpörjön a bolygón.

A fenyegetés olyan nagy, hogy a WHO – Egészségügyi Világszervezet – is komolyan vette, és felkerült a titokzatos X-kór a listára, melyen az emberiség halálos fenyegetéseit jelentő betegségeket sorolják, melyekből világjárvány törhet ki.


Az 1918-ban pusztító spanyolnáthára annak idején senki sem volt felkészülve, és alaposan megcsappantotta Európa lakosságát.

Ma a globalizált világunk miatt még több áldozattal járna egy hasonló eset.

Ráadásul Bill Gates azt is felvetette, hogy a mindent elpusztító vírus lehet, hogy nem is a természetből érkezik majd, hanem bioterroristák kezei közül kerül ki, aljas szándékkal.

A keleti világ mindig is irigyelte a nyugatot, és a terroristák egyre több olyan eszközhöz és technológiához juthatnak már hozzá, melyke lehetővé teszik, hogy vírusokkal, baktériumokkal kísérletezzenek.

Könnyen lehet, hogy az emberi fajt kiirtó szupervírust szélsőséges szekták vagy szervezetek hozzák majd létre annak érdekében, hogy újraindítsák a Földi evolúciót. Több mint elgondolkoztató! Ha egyetértetek vele, adjátok tovább ti is szavait!