Rendhagyó! Szinetár Dóra férjének, Makranczi Zalánnak elege lett és olyat üzent mindenkinek aki a feleségét az utóbbi időben bírálta, amilyet ez az ország még NEM látott! OSSZÁTOK!


FRISS! Egészen rendhagyó üzenetet írt a közösségi oldalára Makranczi Zalán, Szinetár Dóra férje. Róla köztudott, hogy nem igazán szokott a médiában szerepelni. De most, ahogy ő is fogalmazott. betelt a pohár. Sorait változtatás nélkül közöljük: 


"Kedves internetező közösség, kedves mindenki! Kissé idegen tőlem, hogy ily módon üzenek, de most már betelt az a bizonyos pohár! Majd egy éve kísérem figyelemmel az interneten és különböző médiafelületeken, ahogy a feleségemet bántják és bírálják különféle "celebek" és hírességek" netán a hazai világban nagyobb befolyással bíró emberek. Úgy gondolom szépen sorban mindenki magára ismer. Kezdve a kis Benjaminunk születésével, mi (vagyis a drága feleségem) szinte minden héten a média kereszttüzében vagyunk. Azt mondom ÁLLJ! Köszönöm szépen, DE NEM kérünk a Vajna Tímeák, Gáspár Győzők és Andy Vajnák féle "kritikából". 


Egyrészt, mert nem kértük és nincs is rá szükségünk! Másrészt, mindenki foglalkozzon a saját maga dolgával. Évekig magamban tartottam véleményem, de most már szót kell adjak eme gondolataimnak! A továbbiakban minden a feleségemmel és gyermekemmel kapcsolatos kritikát megtorlásban (legyen az jogi és hatósági) fogok részesíteni. A mélyen tisztelt internetes közösségtől most ÉN kérném azt, hogy legyenek szívesen ezen soraimat MEGOSZTANI!"
Köszönettel és tisztelettel,
Makranczi Zalán

Egy megosztással kérjük segítsetek Makranczi Zalánnak minél többekhez eljuttatni üzenetét! Nagyon igaza van!