Rendkívüli figyelmeztetés! Napokon belül hihetetlen dolgokért fogják megbírságolni ezentúl az autósokat! Ezen mi is ledöbbentünk! Terjesszétek, hogy mindenki időben tudomást szerezzen erről!


Mutatunk három olyan elképesztő módosítást a közlekedési szabályban, amiért hamarosan büntetni fogják a rendőrök az autósokat: 


Tilos lesz: 
- Az autósoknak egymás között jelezni az útszéli trafipaxokat 

Egy magát megnevezni nem kívánó kormánytag a következővel indokolta a döntést: 

A hatóság költségvetésében hatalmas plusz kiadást jelent, amikor kiállnak egy fix pontra mérni, de 15 perc elteltével értelmetlenné válik a dolog, mert az autósok fény illetve kézjelzésekkel hívják fel egymás figyelmét a mérésére, így pár perc után mát kereshetnek is más helyet a méréshez, ami plusz üzemanyag és időveszteség, így képtelenné válik, hogy elérjék a napi büntetési rátát. 

Dupla kamerarendszert telepítenek ki több főútra, és autópályára, így ha jelezni próbálnak egymásnak az autósok, azt HD minőségben fogja tudni rögzíteni a kamera, így könnyen meglehet, hogy a figyelemfelhívó sofőrt nagyobb összegre fogják megbüntetni mint a gyorshajtót! 

- A stoppolás! 

Az alábbi indokkal: 

A stopposok veszélyt jelentenek a közlekedésre, továbbá nem megállapítható, hogy magyar vagy más állampolgárról van szó. Hogy ezt visszaszorítsák, civil személyautókat fognak kapni a hatóságok, és Ők maguk fogják felvenni a stopposokat, majd az út végén könnyen meglehet, hogy nagyobb összegről fognak csekket kapni, mint amennyibe taxival került volna az út. Ezzel a módszerrel szeretnék kiszűrni a bevándorlókat. 


- Enni, dohányozni, inni, fagyizni vezetés közben: 

Ehhez egy nagyon egyszerű indokot fűztek hozzá: Ha tilos mobiltelefont használni vezetés közben mert balesetveszélyes, akkor a dohányzás, és az evés is legyen az. Dohányzás közben a parázs beleesik a sofőr ölébe, másokra veszélyes kormánymozdulatot tehet ” tűzoltás” közben. Az evés és a fagyizás is elvonhatja a sofőr tekintetét az útról és a hirtelen elébe kerülő akadályra nem tud megfelelően reagálni.

Ezeket a szabályokat nyártól fogják életbe léptetni!

Ha számodra is hasznos információkat tartalmazott a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is, hogy ők is értesülhessenek róla!