Nagyon vigyázzatok és készítsétek fel a gyermekeiteket! A Polgárőrség nagyon súlyos figyelmeztetést adott ki! Ezeken a helyeken és Ilyen fur­gon­nal akar­ják el­csalni a ma­gyar gye­re­ke­ket!

RENDKÍVÜLI HÍR! Nagyon vigyázzatok és készítsétek fel a gyermekeiteket! A Polgárőrség nagyon súlyos figyelmeztetést adott ki! Ezeken a helyeken és Ilyen fur­gon­nal akar­ják el­csalni a ma­gyar gye­re­ke­ket! RENDKÍVÜLI HÍR! Vigyázat! Ez nem játék – a Polgárőrség nagyon súlyos figyelmeztetést adott ki! Szü­lők fi­gye­lem: Fur­gon­nal akar­ják el­csalni a ma­gyar gye­re­ke­ket! Több te­le­pü­lés­ről ér­ke­zett be­je­len­tés, mi­sze­rint ide­ge­nek szó­lít­ják le a gye­re­ke­ket, akik­nek autós fu­vart aján­lot­tak. Már a rend­őr­ség­nek is je­len­tet­ték az ese­tet!

"FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! Bácsa Polgárőr Egyesület

2018.03.30-án délután fél 4-kor a kisbácsai Tulipános általános iskolából (tagiskolából) haza induló, az iskola mellett buszra váró kisdiák mellett megállt egy ISMERETLEN AUTÓ. Az autóban ülő férfi a kisdiákot megszólította, kérte, hogy SZÁLLJON BE az autójába! Arra hivatkozott, hogy ANYUKÁJA KÜLDTE őt, azért, hogy vigye haza. CSOKOLÁDÉVAL is kínálta. A kisdiák szerencsére NEMET MONDOTT neki!

Az ügyet az iskola jelentette a rendőrségnek.


Rémisztő és elgondolkodtató az eset. Ma reggel a tanító nénik elbeszélgettek a gyerekekkel. Természetesen nem kell most félelemben tartani őket, de nem árt ha többször hallják, hogyan kell viselkedniük, mit kell tenniük ilyen esetben.
Különösen elgondolkodtató, hogy a buszmegállóban a kisdiákon kívül még egy felnőtt is volt, aki ügyet sem vetett rájuk. Tételezzük fel, hogy épp nem arra nézett, vagyis nem látott semmit. Viszont, ha látta az autót, vagy a bent ülő férfit, akkor kérjük jelentkezzen a rendőrségen, hogy mielőbb meglegyen az elkövető!"

Vigyázzunk a gyerekekre (is)! Ismételten kérjük, hogy ha bárki idegent vél látni az utcán, autóban ülve, jegyezze fel a rendszámát és ha úgy adódik, akkor azt adja át a rendőrségnek!

Lapunk megtudta, hogy a magyarlakta Felsőpatonyban is hasonló történt: ismeretlenek szólítottak le általános iskolásokat és felajánlották nekik, hogy hazaviszik őket egy fekete furgonnal. Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője megerősítette az értesülést, majd hozzátette, intenzíven foglalkoznak a bejelentéssel, és együttműködnek a helyi iskola vezetőségével. 
Kérjük osszátok meg! Nagyon fontos, hogy ez eljusson minél több családhoz! Tudjon róla minél több szülő és ember! 
Forrás : https://www.facebook.com