SEGÍTSÉG! Ő itt a kicsi Noémi, súlyosan beteg de élni akaró 4 éves kislány, akinek EZ az egy kívánsága van csak! Mindenkit arra kérünk hogy segítsen! - Terjesszétek!


Egy megosztással juttassuk el minél több emberhez!

Noémi két éves korában mutatta az első tüneteket, olyanokat, mint amilyeneket a gyerekek vírusos fertőzés miatt mutatnak. Hányt. Fájt a feje. Sok-sok orvoshoz járás után kiderült: az agytörzse hátsó részében egy nagy tumor volt található.


Az első műtét során a daganatot csak részben tudták eltávolítani (most mindenki mérjen ki egy 5x4x2 cm-es teret, mert ekkora volt a két éves kislány daganata). Gyomorvérzés miatt intenzív osztályra került, a szövettan pedig meghozta az eredményt: a daganat rosszindulatú.
A kemoterápia viszont elmaradt, mert Noémi nem volt olyan állapotban, hogy felvehesse a kezelést. Eltelt néhány hónap tünetmentesen, majd jöttek a neurológiai tünetek. A 4. agykamra területén kiújult a tumor. Fél évvel az első műtét után újra megoperálták. A kórszövettan a daganat rosszindulatúsága mellett annak gyors terjedését is kimutatta. Noémi 27 alkalmas sugárkezelést kapott, hogy a tumor szaporodását lassítsa...

Ezt kemoterápiás kezelés követte. Noémi hősiesen tűrte a fájdalmat, a szúrásokat, a kórházi éjszakákat, a rosszulléteket. Csak egy gyerek, de olyan alázat és élni akarás van benne, ami a felnőttek számára is példává teszi.

Amikor adódik pár fájdalommentes perce, akkor megengedheti magának, hogy gyerek legyen. Van három testvére, velük játszik, élvezik egymás társaságát. Közben pedig mindenkinek ott van a fejében, hogy mi lesz, ha kiújul. Nem újulhat ki. A diagnózis szerint sajnos erős rá az esély, a gerincvelő irányában a továbbterjedés valószínűsége fokozott.
A legutóbbi MR vizsgálaton láttak valamit, vagyis sajnos valamiket. Most várják, hogy mik azok, és egy, a kemoterápia okozta hegesedés lenne a legeslegjobb opció.

Noémi családja nem tehetős, szerény körülmények között, de szépen élnek. Noémi minden szükséges ellátást, törődést megkap, és talán a másik három testvére sem szenved semmiben hiányt, de a szüleik ebben a helyzetben teljes állást vállalni nem tudnak. Az autójuk mindig készenlétben kell, hogy álljon, ha bármi gond lenne, azonnal tudjanak indulni.
Éppen ezért a legnagyobb segítség a "benzinpénz" lenne, akár a család számlájára való utalással, akár feltöltött benzinkártya formájában. Noémi kinövi az autós ülését, egy 16-35 kg-os gyerekeknek való autós ülésnek is nagy hasznát vennék. Noémi testvérei Krisztina Adél 9 éves, Hanna 6 éves, Edina 2 éves. Számukra is minden támogatást elfogadnak. Örülnek a jó állapotú játékoknak, könyveknek, édességnek, gyermek vitaminoknak, tisztálkodó szereknek, fertőtlenítő- és tisztítószereknek is.

A család nem rendelkezik rendszeres jövedelemmel, így a tartós élelmiszer csomagok is könnyebbé tudnák tenni az életüket: olaj, cukor, liszt, búzadara, tészta, rizs, paradicsompüré, lekvárok, kakaópor, tartós tej, nagyjából bármi. A gyereknek is örömmel fogadnak ruhaneműt.


A ruhaméreteik: 92-98, 104-110, 116-122, 146-152. A cipőméreteik: 24, 28, 31, 36.

A számlaszámuk: Dobos-Nagy Noémi
Bankszámlaszám: 11773487-01268470 OTP
IBAN:HU 0911773487 0126 8470 0000 0000
SWIFT Kód:OTPHUHB


Ha csomagot szeretnétek postán vagy futárral küldeni a szükséges adatokat e-mailben kiadjuk az eszkulap2016@gmail.com e-mail címre írt leveletekre válaszul.

Kérünk titeket, hogy a csomagba tegyetek mindig egy-egy üdvözlő kártyát, írjatok pár sort a családnak, tudniuk kell, hogy mellettük állunk, gondolunk rájuk, segítjük őket.

Noémi az, aki számára alakulásunk óta gyűjtjük az ásványvizes, üdítős és tejes műanyag kupakokat - csak ezeket. Ha ilyenből van számára összegyűlt adagotok, akár kis mennyiségben is, azt is örömmel fogadják.
Ne dobjatok ki egyetlen kupakot sem, hiszen beváltva hozzájárul egy család talpon maradásához.

Noémi egy tündér. Aki megismeri, nem felejti el a mosolyát.
Szeretnénk, ha ez a mosoly egy teljes emberöltőig köztünk maradhatna. Segítsetek ebben. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy megadatott neki az egészség. Annak fontosságát mindenki csak akkor érzi, amikor nincs. Noémi nem egészséges. De élni akar és élni is fog.

Köszönjük, ha legalább egy megosztással segítesz!