SOS! Az én 101 éves dédimamám NAGY BAJBAN van, és én nem tudok neki segíteni! Könyörögve fordulok hozzátok, hogy osszátok meg és segítsetek nekünk!


Számomra dédimamám a legnagyobb hős a világon, aki most nyáron tölti majd a 101. életévét. Ő az, akire mindig mindenki számíthatott, a család, a barátok, a szomszédok, egyszóval mindenki. Ő soha nem mondott nemet senkinek. Egy áldott jó teremtés, azonban most hatalmas bajban van.


Szürkehályoggal műtötték mindkét szemét, mint kiderült zöldhályog is nehezíti a látását. Szegény drága egyetlenemnek nincs aki tudna napi 3x csepegtetni a szemébe. A munkahelyemen csak annyit mondtak, hogy válasszak, hogy a dédimamám vagy a munkahelyem. Elhoztam magamhoz Budapestre bízva abban, hogy találok valakit, aki tudna segíteni ebben, de az ünnepek alatt nem jártam sikerrel. Túl sok pénzt nem tudok felajánlani, de ingyen sem kérem.


Könyörögve kérek minden jóravaló embert, hogy legalább egy megosztással segítsen nekünk, hátha találunk valakit, aki tudna napi 3x 10 percet szánni az én drága dédimre. Újpesten lakom, viszonylag könnyen megközelíthető helyen.

E-mail címem: tamasikristof@gmail.com
Köszönettel:
Tamási Kristóf