SOS! Épp locsolkodni mentünk a nagyihoz, mikor ez a BORZALOM történt velem és a 11 éves kislányommal! Istenem, miért kellett ennek így lennie?! Könyörgök segítsetek megtalálni aki EZT tette velünk!


Kedves emberek! Ritkán adok hangot panaszaimnak, de EZT A SZÖRNYŰSÉGET nem tudom már magamban tartani! Hihetetlen, hogy még ezt a szent ünnepet se tartják tiszteletben egyes "emberek".


Ma a délelőtti órákban Vidékre (Murony) mentünk a nagymamát és a rokonokat meglocsolni a 11 éves kislányommal. A településre bekanyarodva arra lettem figyelmes, hogy egy férfi a földön fekszik, a másik meg jajveszékelve kiabál és segítséget kér. Állampolgári kötelességemnek éreztem, hogy azonnal megálljak és segítsek rajtuk! Kiszálltam a kocsiból, odasiettem, hogy megkérdezzem mi történt velük, ekkor már gyanús volt és láttam, hogy a kettő (minden rasszizmus nélkül) cigány ember valószínűleg megjátssza magát, mert ahogy odaértem már az addig földön fekvő korábban ájultnak tűnő ember hirtelen felpattant és a társával együtt felém indult. Botokkal és egy közepes méretű késsel fenyegettek, amit a torkomhoz is nyomtak! A pénztárcámat kérték és minden értékemet! Nem akartam ellenszegülni, így odaadtam nekik. (mégis mi mást tehettem volna ilyenkor?!) Még a drága karórámat is elvitték..!! Közben a drága kislányom sírva nézte a kocsiból a történteket! Hála istennek az autóhoz már nem értek oda, mert ekkor már más is bekanyarodott az utcába, így egyből elfutottak egyenesen ki az utcából az erdős rész felé! Most értem haza a Békés Megyei Rendőrségről, a feljelentést természetesen megtettem! 


A kislányom azóta is sokkos állapotban sír a karomban. Hát ennyit a boldog húsvétról..:S  A tőlem telhető,akkor megfigyelt személyleírást is megadtam az illetékeseknek. Ahogy arra emlékszem kettő közepes, olyan 175 cm körüli magas "férfiak" lehettek. Egyik kopasz, a másik piros Adidas baseball sapkát viselt, melegítőben voltak, nyakukon igénytelen fekete - kékes tetoválásokkal, mintájukat nem láttam pontosan, talán valami kutyára vagy medvére hasonlított. 

Ezúton szeretném felhívni a környéken lakó embertársaim figyelmét, hogy nagyon vigyázzanak! Remélem, hogy a rendőrség mihamarabb kézre keríti őket és több embert nem károsítanak meg! Egy megosztással segítsétek munkájukat, hisz sose lehet tudni, lehet ezáltal még az én értékeim egy része is megkerül! (aminek tiszta szívből örülnék! Kérlek Segítsetek! Köszönöm!
Fehér Antal