SOS! Rettenetes ami a súlyos beteg Farkas Ricsikével történt nemsokkal ezelőtt! -Most hatalmas szüksége van rátok, mert kevés az ideje! Könyörgöm segítsetek! Osszátok!


Farkas Ricsikéről már több ízben is írtunk. Ricsi 2002-ben, egészségesen jött világra, de alig múlt egy éves, amikor a májában egy tályogot találtak. Megműtötték, de röviddel ezután a tüdeje betegedett meg. Kiderült, hogy veleszületett immunbetegsége van.


Próbáltunk az évek során nem egy alkalommal segíteni neki és adományokat gyűjteni a részére vagy épp a 15. születésnapjára képeslapokat küldeni.


Most viszont nagyon rossz hír érkezett az állapotáról. Újabb gyűjtést szerveznek a kisfiúnak, melyből szeretnénk mi is kivenni a részünket! Segélykérő üzenetüket változtatás nélkül közöljük veletek!

Arra szeretnénk kérni minden jóravaló embert, hogy aki tudja anyagilag támogassa Ricsikét bármekkora összeggel. Nincs olyan, hogy kevés! Minden forintnak jelentősége lehet, a kisfiú gyógyulásában. Osszátok, hogy minél több embert elérhessen ez a kezdeményezés! 

IDE KATTINTVA felveheted a kapcsolatot a gyűjtést szervezőkkel! Hálásan köszönjük Ricsike nevében is, ha támogatod Őt és azt is, ha megosztod! 
Forrás