SOS! Újszülött kisbabát tettek Ennek a magyar kórháznak a bejárata elé, egy szívszorító levéllel együtt. Fontos lenne, hogy segítsetek örökbefogadót találni neki! - Kérjük Segítsetek!


Most érkezett! Kedden a kora reggeli órákban a kórház dolgozói az intézmény Sürgősségi Osztályának bejáratánál elhelyezett inkubátorban egy újszülöttet találtak. 


A sürgősségi osztály bejáratánál, ebben az inkubátorban hagyták az újszülöttet Azonnal gondozásba vették a babát, és az Újszülött Osztályra vitték. Az első vizsgálatok alapján kiderült, hogy a kislány egészséges, de a babát még az osztályon tartják további megfigyelés alatt. 

A Hajnal Györgyi nevet javasolták a kicsinek a kórház dolgozói. A kislány teljesen egészséges és 47 cm-rel született, 2480 grammal. 

A Kórház főigazgatója, dr. Ralovich Zsolt köszönetét fejezte ki a hajnalban dolgozó kollégáknak. Elmondta, egy ilyen esemény, amikor valaki lemond egy gyermekről, nagyon szomorú, azonban megnyugtató a tudat, hogy mostantól vigyáznak rá és megfelelő ellátásban részesül. A jogszabályok szerint eljárva ilyenkor mindig értesíteni kell a gyámhatóságot az esetről, egyelőre pedig a kórház dolgozóinak szakértelme nyújt számára biztonságot. 

A szülők egy levelet is hagytak a gyermek mellett, melyben azt írták, hogy rossz anyagi körülményeik miatt kell lemondaniuk gyermekükről. Nagyon nehezen napról-napra élnek és nem akarják, hogy kislányuknak is nélkülöznie kelljen. Sokszor még saját maguknak sem tudják megteremteni a napi betevő falatot! Bíznak benne, hogy egy olyan szerető családhoz fog kerülni, akik olyan körülmények között tudják majd felnevelni, amilyet megérdemel! 

Nagyon nagyon szomorú, hogy a mai világban azért kell lemondania egy édesanyának gyermekéről, mert nem tudná őt etetni! 

Ha valaki szeretne örökbe fogadni, itt a remek alkalom, segítsetek, osszátok ezt meg, köszönöm!