Szívszorító! Hazaért a 75 éves néni, de amikor meglátta mit csinál az udvarában Ez a 4 fiatal, azonnal lélekszakadva sírni kezdett! - Kérjük ossza már meg az, aki ugyanígy reagált volna..!


"Életemben először nem tudtam megszólalni!" 


Sok idősebb nyugdíjas szívesebben marad az otthonában, mintsem hogy idősek otthonába költözzön, ahol gondoskodnak róla. Ez érthető, de ilyenkor egy idő után túl soknak bizonyul a házi munka. 
Ez történt a 75 éves hölggyel is, akinek a lakhelyénél a helyi törvény tiltja, hogy a fű 45 centiméternél nagyobbra nőjön. A rendőrség küldött is egy levelet, amiben felszólították, hogy jelenjen meg a bíróságon a hatalmas, gondozatlan gyepe miatt. A nő viszont sosem látta ezt a felszólítást, így a bíróságra sem ment el. 


Ennek az lett a következménye, hogy még a börtönbüntetést is kilátásba helyezték, és a helyi sajtó felkapta az ügyet. Így tudta meg az a négy gyerek is, hogy mi történik a szomszédságba, szóval gondoltak egyet, mindenki hozott egy fűnyírót, beosontak a kertbe, és levágták a füvet a birtokon. "Még csak nem is találkoztunk vele, de 75 éves, és segítségre van szüksége a fűnyírással.” – nyilatkozta az egyik fiatal gyerek. 


Ha téged is megérintett eme 4 fiatal tette, kérjük oszd meg ezt a kedves cikket. Mi a véleményed erről? Írjátok le kommentbe: