Szívszorító! Le akarták kapcsolni a kisfiút a gépekről, aztán egy IGAZI csoda történt húsvét vasárnapján! ❤ Ha hiszel a csodákban, írj egy Áment és add tovább Te is!


Szívszorító és egyben csodálatos: Már a család is beletörődött abba, hogy lekapcsolják a haldokló babájukat a gépekről, azonban olyasmi történt, amire senki sem számított.


A kisfiú csodás felépülése még 2016-ban történt, de a szülők most nyilvánosság elé álltak, hogy másoknak is segítsenek a történetükkel. A 2 éves Dylan Askin a tüdőrák egy ritka formájában szenvedett, az egészsége pedig olyan gyorsan romlott, hogy az orvosai nem hittek abban, hogy túlélheti. A kisfiú családja sem látott más megoldást, mint hogy le kell kapcsolni a gyermeket a létfenntartó gépekről, ám Dylan nem úgy reagált, mint azt hitték.

A 2 éves kis harcos egyre erősebb lett, húsvét vasárnapjára pedig stabilizálódott az állapota. A család és az kórház is megdöbbenve tapasztalta, hogy április elején már a gépekre sem volt szüksége, nyár elején pedig a szülők végre hazavitették a gyermeküket.


A kisfiú mostanra teljesen gyógyultnak számít.

“Nem vagyok egy igazán vallásos ember, sosem voltam, de szerintem igazi csoda történt. Amikor elmondtuk az idősebbik gyermekünknek, azt mondta, hogy “olyan mint Jézus” – emlékeztek vissza meghatódva a szülők.