SZÖRNYŰ családi tragédia: A délutáni balesetben az anyuka belehalt sérüléseibe, 8 éves kislánya életéért jelenleg is küzdenek a kórházban! A család most a közösség segítségét kéri! - OSSZÁTOK!


SZÖRNYŰ családi tragédia: Halálos baleset történt az 54-es főúton a Bács-Kiskun megyei Bócsa közelében szombat este – közölte honlapján a rendőrség.


Egy Nissan és egy Mercedes ütközött, a Nissan felborult. A 24. hu információi szerint egy család utazott a kocsiban. Az apa ki tudott mászni a fejreállt autóból, az anyát és a nyolcéves lánygyermeküket csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsból. Az anyuka belehalt a sérüléseibe, a nyolcéves kislány életéért jelenleg is küzdenek – tudta meg a 24.hu.

„Egy Nissan és egy Mercedes ütközött össze Bócsánál. A Nissanban utazó budapesti nő a baleset során életét vesztette. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja” – mondta a portálnak a Bács Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője.

A katasztrófavédelem szóvivője is tájékoztatást adott a baleset körülményeiről:

„A balesetben öten megsérültek. A mentők elmondása alapján két ember könnyű, két ember pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett. A műszaki mentést végző kiskőrösi és kiskunhalasi hivatásos, valamint a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók az elhunytat és az egyik sérültet feszítővágóval tudták kiszabadítani.”


A kislányt és az apát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A 8 éves kislány életérért jelenleg is küzdenek, hivatalos információ az állapotáról jelenleg még nincsen. 
A család barátai, és a rokonok a zöld kör alapítványoz fordultak segítségért, ahol bármilyen támogatást/segítséget elfogadnak a csonkán maradt család számára. 
Kapcsolat: zoldkoralapitvany@gmail.com

A család nevében is, megkérünk minden jóakaró embert, egy megosztással juttassák el másokhoz is ezt a felhívást! Fogjunk össze, amikor a legnagyobb a baj! Hálásan köszönjük mindenkinek, család nevében is!