Tegnap Ez a két közterületes kiállt a rendőrsorfalból, és beállt a tüntetők közé. Minden tisztelet a bátraké! Elképesztő amit ezután tettek: - Megérdemlik az elismerést! Tudja meg az egész ország! Terjesszétek!A kossuth térre vezényelték ki a Rendőrökkel együtt a közerületfelügyelőket is, hogy segítsék a Rendőri intézkedéseket, amikor ez a két közteres férfi kiállt a rendőrsorfalból, és beállt a tüntetők közé, majd hangosan ezt mondták: 

"Nem fogunk a saját bajtársaink ellen fegyverkezni, nem fogunk kiállni egy olyan dologgal szemben, amit mi is jogosnak tartunk. Nem fogunk egyetlen olyan embert sem bíróság elé citálni, akik élnek a saját emberi jogaikkal, és mernek a hatalommal szembenállni, és tüntetni a nemtetszésükért. Tisztelte a bátraknak!"


Kérek minden jóérzésű embert, aki szerint meg kell a választást ismételni, ossza meg ezt a cikket, hogy eljusson minden emberhez, és legyen tényleges következménye a tüntetésnek! Ne hagyjuk, hogy a kormány hátradőlve nézze, hogy a "sok hülye" tüntet, majd másnap, mintha mi sem történt volna nem tesznek semmit. Mindenki ossza meg ezt!