TUDTA?! Hihetetlen, hogy mennyi pénzből épült a Kisvárdai stadion a környéken élők nagy örömére. "A nép akarata volt mert.." mondta Orbán Viktor: - Kérjük ossza már meg az, aki szerint másra is lehetne költeni ezt az összeget!


A Nemzeti Sportközpontok multifunkcionális csarnok tervezésére és kivitelezésére tendereztet Kisvárdán. A becsült érték nettó 3,49 milliárd forint – írja az Mfor a Közbeszerzési Értesítőre hivatkozva. 


Még tavaly év végén egy kormányrendelettel 3,5 milliárd forintot utalt a kormány Kisvárdának, hogy Seszták Miklós fejlesztési miniszter városában egy több funkciós új sportcsarnokot építsenek. Kedden pedig meg is jelent a kiírás, hogy 3,49 milliárd forintos becsült összegre jelentkezzenek a pályázók. Az Mfor leírása szerint a létesítmény a stadion szomszédságában épülhet fel és a korábbi információkkal ellentétben nem 4500, hanem “csak” 4000 fős létesítmény lesz, ezen belül 1500 férőhelyet mobillelátó biztosít.


A csarnokhoz 43 parkoló és 400 kerékpár tároló is dukál. A többszintes épület részben akadálymentesített lesz két lifttel a küzdőtéren 2 kézilabda és 2 kosárlabda edzőpálya is helyet kap.

Nektek mi a véleményetek erről? Ugyan kérjük ossza már meg az, aki szerint az ilyen mértékű "felesleges" költekezés helyett sokkal fontosabb, több ember érdekeit szolgáló dolgokat is lehetne építeni és fejleszteni. (Egészségügy, közutak, csak hogy pár példát említsünk..)