Vigyázzatok a lányaitokra!! Ezzel a módszerrel rabolják el a fiatal lányokat! Minden lányos édesanya és édesapa figyelmét nyomatékosan felhívják! ÍGY előzze meg a tragédiát! Oktató videót tett közzé a rendőrség! Adjátok tovább!


Ezzel a módszerrel rabolják el manapság azokat a tinédzser lányokat, akiket később prostitúcióra kényszerítenek. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, valószínűleg már nincs mit tenni. 


Ezért hívjuk fel minden leány, anyuka figyelmét, hogy legyük nagyon körültekintőek és előzzük meg a tragédiát. A rendőrség az esetek 90%-ban sajnos tehetetlen.

A videó pontosan bemutatja, többek között, hogy mire érdemes figyelnünk, ha például egy bevásárlás után az autónk felé tartunk.

Légy mindig körültekintő és ne a telefonodat nyomogasd! Nézz szét mielőtt az autód felé veszed az irányt. Amennyiben gyanús alakot látsz vagy fordulj vissza vagy nyíl egyenesen indulj el az autód felé, azonnal szállj be, majd zárd magadra az ajtót. ( A testbeszéd rengeteget elárul!!)

A cikk célja, hogy felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a bűnözés ezen ágazata igenis létezik, mindennapos probléma és naponta 3-5 fiatal lány tűnik el minden nyom nélkül és soha többé nem kerül elő!


Hívjuk fel gyermekeink, barátaink figyelmét és előzzük meg a tragédiát!

Íme a rendőrség által is közzétett oktató videó: