Zokogva vette tudomásul a 89 éves dédimamám, hogy nem az ellenzék nyert. Üzent a kormánynak, amit rengeteg ember kedvelt 1 óra alatt. Te egyetértesz szavaival?


Dédimama kora reggel tudta meg, hogy mi lett a választások eredménye, és sírva fakadt. Tudják, ő nem az a fajta asszony, aki az idős kora ellenére megvásárolható párezer forintért. Neki vannak elvei, és követte a pártatlan hírportálokon az elmúlt évek eseményeit. 


Nem tudták megetetni vele a gyűlölet kampányt, nem hitte el, hogy a migránsok majd beköltöznek a házainkba, mivel pszichológusként dolgozott régen, és pontosan tudta, hogy amit a fidesz művelt kampány néven, az egyszerű agymosás volt. Ezt üzente:

"Emberek, pszichológiai tény, hogy ha az embernek ezerszer elmondanak valamit, több hónapon keresztül, akkor egy idő után az agya teljesen elhiszi, és valósként kezeli. Ehhez mondjuk az kell, hogy az illető intelligenciája alacsonyabb legyen az átlagnál, de egy jól bevált trükk, amivel mindnen butább ember manipulálható. Ezek a buta emberek nem is tudják, hogy irányítva vannak, mivel még ezt sem képesek felismerni. 


Két opció van a választási végeredmény megfejtésére: az egyik, hogy annyira sok embert ijesztettek meg, főleg falun és kisebb településen élő emberekről van szó, illetve a másik a csalás. Egy program végezte a számításokat, ami sajnos manipulálható, profi programozók bármit képesek elérni.. Zokogok, mert bekövetkezett amitől féltünk. Nem lehet leváltani a fideszt, mert már mindent és mindenkit megvásároltak. Nincs aki elszámoltassa őket, mert a kezükből eszik a Rendőrség, az ügyészség, az adóhatóság, és mindenki. Annyi adót fizetünk, hogy ebből ők tovább fognak gazdagodni, mi pedig mégszegényebbek leszünk. "

Osszátok meg, ha egyetértetek egy 89 éves öregember szavaival, aki nem is annyira hülye, mint amennyire azt gondolta a Fidesz.