3 gyermekes anyukaként lementem hétvégén a kicsikkel a Balatonra. Szomorúan tapasztaltam azt ami ott folyik.. Tényleg ÍGY kell ennek lennie? - Ugyan ossza már meg az, aki szerint is túlzás!


Kedves internet népe! A hétvégén a korán jött nyár és a nagy meleg miatt a kicsikkel lementem a Balatonra pihenni, fürdeni. Ahogy azt szokás.. 


Jelenleg egyedül álló anyukaként nevelek 3 fiatal gyermeket. 2 lányt és a gyönyörű fiút. Évente egyszer - kétszer úgy gondolom nekem is jogom van pihenni és kiadni a gőzt.. Nos, tényleg nem akarok panaszkodni, de az amit ott tapasztaltam, az nem hiszem, hogy normális.. Az egy dolog, ha éjszaka nem akarok fagyoskodni, vagy sátorba aludni akkor több ezer forintot kell fizessek személyenként egy szobára, de hogy a kedvenc kajánk a lángos is már bőven 500 forint!! felett legyen az mindennek a teteje..! Évek óta járok ki, és sosem ettem még lángost 400 forint felett, egy teljesen átlagos tejfölös, hagymás lángos 700ft! volt, egy nem is túl előkelő kajás bódéban.. az ízéről meg jobb nem is beszélni..


Ismerősöm 650ft-ért itta a csapolt sört.. a fagylaltról és különböző gyerekek által kedvelt édességekről ne is beszéljünk.. RÉMÁLOM! Mondom ezt úgy, hogy évek óta járok ki a balcsi különböző részeire. mikor hova..! Nagyon szomorúan tapasztalom azt, hogy elég erősen ráálltak a LEHÚZÁSRA... A fizetések persze NEM emelkedtek éve óta annyit mint a lángos és az italárak.. Köszönöm hazám, hogy ezt az élményt is elvettétek tőlünk, és fogadni merek, hogy rengeteg magyar család van még így.. a gatyám rám megy ha a SAJÁT HAZÁNKBAN akarunk nyaralni.... Magyarország.. kormányunk: Rosszul csinálod..!
Egy három gyermekes, adózó és dolgos anyuka. Ha egyetértesz velem, kérlek OSZD MEG Te is, köszönöm! 
Kis Enikő