A 79 éves nyugdíjas Erzsi néni kétségbeesett üzenete: Mégis meddig kell még várni a kormány által ígért 12 ezer forintos ajándékra? Nekem minden fillér számít.. Ugyan kérjük adja már tovább az, aki szintén nem ért egyet az ilyen szintű országos átveréssel..!


Sokan a mai napig nem kapták meg a hónapokkal ezelőtt megígért kompenzációt.


Nem csak a 79 éves Erzsi néni, rajta kívül még nagyon sokan továbbra is várják a 12 ezer forintos segítséget azok is, akik fával fűtenek. A választások előtt ígérte meg a miniszterelnök először a gázzal fűtőknek, majd a távfűtéses lakásokban élőknek, hogy támogatást kapnak. Később a szociális tűzifára jogosultak is kaptak ígéretet, de pénzt eddig egy fillért sem kaptak.
Március végén járt az ATV Híradója a Zala megyei Kerecsenyben azután, hogy Orbán Viktor megígérte - akkor még csak a szociális tűzifára jogosultaknak -, hogy ők is kapnak 12 ezer forintos kompenzációt.


"Egy nap híján két hónap telt el a kerecsenyi látogatás óta, ahová visszatért az ATV stábja. Az ott élőktől megtudták és többek között az ott élő Erzsi néni is szomorúan panaszkodott, hogy eddig egy fillért se láttak, de még tájékoztatást sem kaptak arról, hogy mikor és milyen módon jutnak hozzá a 12 ezer forintos segítséghez. Sajnos nagyon sokan vannak olyanok az országban, akiknek minden fillért számít - mondta panaszkodva Erzsi néni, aki a mai napig nagyon várja a beígért "ajándékot.."
Magyarország és kormánya.. Én így szeretlek..? Ugyan kérjük adja már tovább az, aki szintén nem ért egyet az ilyen szintű országos átveréssel..!