A héten ismét levelet kaptam Orbán Viktortól. Nekem EZ a véleményem erről az egészről: - Egyetértesz velem? Igaz magyarként Oszd meg, ha igen!


Ma is kaptam egy levelet Orbán Viktortól, a miniszterelnöktől (nem a pártelnöktől, úgyhogy ezt a levelet (is) közpénzből kézbesítették).


Orbán Viktor miniszterelnök levélben mondott köszönetet azoknak, akik éltek demokratikus jogukkal, és részt vettek az április 8-i választáson.

A küldeményt a külhoni magyarok és azok a Magyarországon élő állampolgárok kapták meg, akik korábban hozzájárultak (? én nem és mégis kaptam) ahhoz, hogy a kormány kapcsolatot tartson velük.

A miniszterelnök levelében a választással kapcsolatban úgy fogalmazott nekem: 
"Magyarország úgy határozott, hogy nem akar bevándorlóországgá válni, és minden eszközzel fenn akarja tartani biztonságát és kultúráját. Emellett megismétli azt az ordas hazugságot, hogy Soros milliókat (!) akar betelepíteni Afrikából és a Közel-Keletről.


Orbán Viktor azt is kijelenti, hogy minden lehetséges eszközzel ami a kezében van, érvényt fog szerezni a magyarok akaratának." - Köszönöm, én ebből nem kérek, és nem is adtam rá felhatalmazást április 8.-án.

Polgártársaim! Ezúton kérdem én, ki hisz ezeknek a leveleknek? Ki kérte, hogy megkapja, és akarata ellenére olvassa ezeket a sorokat? Ki hisz az agymosásnak?! Én nem hiszek. Én a változásban hiszek, ami az elmúlt 8 év alatt még mindig NEM következett be, sőt... Nálam betelt a pohár. Lehet utálni, lehet szeretni érte, de nekem ez a véleményem.
Tisztelettel,
Nagy Dénes