A KSH szerint MEGUGROTT a magyarok fizetése! Minden átlagos dolgozó 331 ezer forintot visz haza! Kérlek nyomjatok egy lájkot, ha ez szerintetek is hazugság!


Friss! A KSH szerint MEGUGROTT a magyarok fizetése! Minden átlagos dolgozó 331 ezer forintot visz haza. A Központi statisztikai hivatal szerint több mint 12 százalékkal nőttek az átlagkeresetek egy év alatt.


A márciusi bruttó átlagkereset 331 500 forint volt – közölte a KSH. 2018 első három hónapjában a bruttó átlagkereset 316 300 forint, a nettó átlagkereset 210 300 forint volt, ez 12,4 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához viszonyítva.

A növekedést a minimálbér és a garantált bérminimum 8, illetve 12 százalékos emelésével, a költségvetési szféra és az állami közszolgáltató cégek keresetrendezésével magyarázza a statisztikai hivatal.

Tehát a lényeg: A KSH adatai szerint, ma Magyarországon, minden átlagos dolgozó, 331 ezer forintot visz haza! Ez valóban így lenne? Mi nem így látjuk... Kérlek nyomjatok egy lájkot, ha ez szerintetek is hazugság!
Forrás: hvg.hu