A mai napon sírva búcsúztam el a harmadik fiamtól is.. Itt hagyott. Elment. Most már mi is megyünk! Egy jobb élet reményében, egy olyan országba, ahol 8 órai munkával is JÓL élünk! Mit csinálsz Viktor?! - Ugyan kérem ossza meg az, aki egyetért velem!


Levelem a Miniszerelnök "Úrnak", és a Polgártársaimnak, akik hasonló cipőben voltak/vannak mint én..


Viktor! „Az ország jobban teljesít.” – igen, így igaz. A fiatal és dolgozni vágyó emberek kitelepítésében. Ma, elbúcsúztam a harmadik fiamtól is. A többi már elment külföldre. Van, aki a jobb élet reményében, Angliába, ki Németországba kötött ki.. De ma elbúcsúztam a 3. fiamtól is.. Ő Ausztriába menekült! egy jobb és szebb élet reményében! Oda ahol a 8 órai munkával, 10-szer annyit keres, mint itthon. Mit csinálsz Viktor ?? Tisztában vagy vele? Ha igen, akkor miért csinálod ? Megfenyegettek ? Megvettek ? Kiálltunk melletted, kétszer is szavaztam rád, mert ígértél….ígérgettél, és mi történt ? Mi lett az egyetemista Viktorral, akiben égett a tűz és azt mondta, hogy felszámolja a bűnözést, a korrupciót, a munkanélküliséget? Felneveltem 3 gyereket ennek az országnak, de miért ? Ezért , Viktor? Nem kívánom azt az érzést semelyik polgártársamnak, amit átéltünk minden alkalommal, mikor egy gyerekem kénytelen volt elmenni.


Ez már háromszor megtörtént. Most már mi is megyünk. Eladom mindenem és megyünk egy másik országba, ahol még idegenként is embernek néznek . Édesanyám, 73 éves. Még az átkos rezsimben sem történt ez meg, ami ma Magyarországon. Hivatalos NI szám alapján, már csak Angliában eléri az 1,3 milliót a kinn dolgozó Magyar regisztráltak száma. És mi van a többi országgal ? Nem 350 ezer emberről beszélnek, mint ti……És mi jön még ??? El kéne gondolkodni Viktor, mit műveltek. Én itt akartam leélni az életemet, mindenkit elüldöztök. Nézd meg a képeket, a szemünk mindent elárul……. Köszönöm Viktor. Sikerült, még egy boldog, reményekkel teli családot szétszakítani. Kérdezném a polgártársaimat, Ti mit gondoltok erről? Kinek kényszerült gyermeke, a szintén jobb és szebb élet reményében elhagyni szülőhazáját? A szívem megszakad ettől..