Az Újpesti piacnál, a sarkon ült ez a néni. Három szem tepertőt kért tőlem.. Ami utána történt, attól a szívem szakad meg..!!


Mentem ma a gyerekekkel az Újpesti piacra, és a Templom utca sarkánál ült egy öreg nénike. Odamentem hozzá és akartam neki adni pénzt de nem fogadta el, azt mondta napok òta éhezik, és csak annyit kér vegyek neki 3 szem tepertőt azt majd beosssza magának…


Elszaladtam gyorsan vettem neki meg ami kell meg hozza kenyeret stb… visszavittem neki és elsírta magát a kezemet akarta csókolgatni amit természetesen nem engedtem meg neki. Azt mondta most megmenekült… Azt hajtogatta, hogy most nagyon sokáig lesz mit ennie neki és, hogy beossza.
Ezt a történetet nem azért osztottam meg hogy ország világ láthassa hogy jót cselekedtem, hanem azért, hogy ha esetleg valaki a közelbe lakik és módjában áll, segítsen neki!!!!


Újpesten a Templom utca sarkánál ül(t) a piacnál!! Nem mehetünk el minden nap, a valóban rászoruló emberek mellett lehajtott fejjel! Részemről a szívem szakad meg!! Kérlek Osszátok meg, hátha sok ember elgondolkozik ezen! Nekem már akkor megérte. Köszönöm!