BÁMULATOS: Kómában volt a 4 éves kislány. A szülei énekelni kezdtek neki, aztán olyan dolog történt, amire tényleg SENKI NEM számított..


Tényleg szívszorító! Az orvosok már teljesen lemondtak a nagybeteg kislányról.


„Miután megvizsgálták, közölték, hogy szinte semmi esély nincs rá, hogy a lányunk felébredjen a kómából” – mesélte a 29 éves brit édesanya, Emma Jayne Clarke. A négyéves kislány, Millie tavaly decemberben, az ajándékbontás után lett rosszul. Néhány nappal korábban egy mellkasi fertőzés miatt kórházba került, de mivel az állapota úgy tűnt, javul, az orvosok engedélyezték szüleinek, hogy átadják neki a karácsonyi ajándékait.

A kicsi tüdeje az ajándékbontás után összeesett, és mire az orvosok odaértek hozzá, kómába esett. Mikor az intenzív osztályra vitték közölték a szülőkkel, hogy meghalhat. „Ott maradtam az ágya mellett, és térdre rogyva zokogtam. Könyörögtem neki, hogy ne hagyjon itt minket.”


A gyermek egyébként négy évvel ezelőtt nyitott gerinccel és még egy sor, súlyos fejlődési rendellenességgel jött a világra. Se Emma, se a férje, se a kislány nagyszülei nem voltak hajlandóak lemondani róla: egymást váltották a kislány ágyánál és felváltva énekelték neki kedvenc meséje, a Jégvarázs betétdalát.
Az orvosokat is meglepte, hogy Millie végül egy hónappal később magához tért a kómából. A kicsi állapota pedig annyira gyorsan javult, hogy februárban haza is engedték a kórházból. Nem sokkal az ébredése után elárulta a nagypapájának, hogy hallotta, amikor énekeltek neki.


Csodálatos történet, küldjünk sok szívet ennek  a csodálatos és erős kislánynak!