BÁMULATOS: Szívbemarkoló Igazi szeretet! András a 9 éves kisfiú limonádé árusításból fizeti a súlyos beteg kisöccse orvosi kezelését! ❤ Mégis mennyi szívet érdemel egy ilyen tündéri testvér?


Szívszorítóan bámulatos igaz történet: Egy 9 éves dél-karolinai fiú közel 6000 dollárt, mintegy 1,7 millió forintot gyűjtött össze limonádé árusításból súlyos betegségben szenvedő kisöccsének. A pénzre melyet szülei nem tudtak volna előteremteni, azért volt szükségük, hogy a pici kórházi kezelését finanszírozni tudják.


Andrew Emery testvére és szülei iránti szeretete példaértékű. Jótékonysági akciójával segítette nehéz helyzetbe került családját. Kisöccse, Dylan ugyanis a ritka és súlyos Krabbe betegségben szenved, mely egy gyakran halálos kimenetelű születési rendellenesség.
Andrew kisöccse kezelésére költi az adományokat és vesz neki egy játékmacit 

Az aggódó kilencéves, amikor megtudta, hogy kisöccse haldoklik azonnal felállította a limonádés standját és gőzerővel elkezdte árulni a hűsítő üdítőket az arra járóknak. Fiatal kora ellenére Emery átlátta a helyzet komolyságát, és azt mondta, hogy csak könnyíteni szeretne szülei terhein, melyet a kórházi kezelések finanszírozása okoz nekik, és amelyet nem tudnak előteremteni.


– A kezeléseire fogom költeni ezt a pénzt, és veszek neki egy játékmacit is. Csak segíteni szeretnék Dylannek, hisz ő az én kisöcsém – mondta a 9 éves kisfiú, amikor megkérdezték tőle mihez kezd ezzel a sok pénzzel.
Láthatjuk, akárhol is legyünk a világban, az IGAZI SZERETET NEM ISMER HATÁROKAT! 
Mégis mennyi szívet érdemel egy ilyen tündéri testvér?