BORZALOM: "Ott feküdt a kislányom, mint egy igazi Angyal" Eddig sosem hallott Szívbemarkoló vallomás az elhunyt kislány édesapjától! Felfoghatatlan amit mondott. A könnyeink potyogtak sorait olvasván:


Élete legpokolibb pillanatain van túl a sólyi gyermekgyilkosság áldozatának édesapja, aki arra kényszerült, hogy azonosítsa 8 éves kislányának, a bestiális módon megölt Adrienn-nek a holttestét.


A gyászában megtört édesapa a Blikknek elmondta, az általa ismert szavakkal szinte lehetetlen leírni vagy megfogalmazni azt a látványt, amiben része volt.

– "Ott feküdt a kislányom, mint egy igazi angyal. Sérülést csak a fején láttam. A feleségemmel egymás kezét szorítottuk, próbáltuk tartani a másikban a lelket. Tudom, hogy ez a kép halálomig kísérteni fog. Ha már ez az irtóztató eset megtörtént, akkor én arra a mindig mosolygó, bűbájos kislányra próbálok emlékezni és gondolni, amilyen a mi kis Adriennünk volt" – mondta zokogva az édesapa.

A férfit lánya elvesztése óta rémálmok gyötrik, igaz, az éjszakákat gyakorlatilag ébren tölti a család. Olykor magát hibáztatja, hogy miért engedték egyáltalán szóba állni későbbi gyilkosával a kislányukat.

Győző, Adrienn papája soha nem kíván találkozni sem lánya gyilkosával, sem annak szüleivel.

Erre a találkozóra nincs is nagy esély, hiszen az Adrienn meggyilkolásával gyanúsított F. Ferenc (16) édesanyja lapunknak elmondta, annyira szégyelli azt, ami történt, hogy soha sem merne a kislány szülei elé állni és bocsánatot kérni a megbocsáthatatlanért.

Feri édesanyja nem mer Adri szülei elé állni: 
Anyaként pontosan tudom, mit érezhetnek Adrienn szülei, hiszen én egyik pillanatról a másikra, ha nem is örökre, de a fiamat veszítettem el. Amúgy meggyőződésem, hogy az én fiam soha nem tenne ilyet, de ha mégis, akkor is mellette állok, hiszen az én vérem – mondta az emberöléssel gyanúsított fiatalember anyja.


A Blikk Farkas Ferenc több ismerősével is beszélt a településen, akik egybehangzóan állították, hogy a fiúban mindig óriási feszültségek dúltak, a legkisebb konfliktushelyzetben is őrjöngeni kezdett.

Mint arról beszámoltunk, szombat hajnalban Királyszentistván külterületén, egy patakmederben találták meg Adrienn holttestét. A kislány péntek este tűnt el. Úgy tudjuk, F. Ferenc egy kővel verte agyon a kislányt, ruháit levette róla, amelyeket a folyónak egy másik részén találtak meg. Elértük a fiatal kirendelt védőjét is. Dr. Puskás István egyelőre csak annyit akart elmondani, hogy információi szerint védence egyszer már találkozhatott az édesanyjával, aki tisztasági csomagot vihetett neki.