BOTRÁNY! Durván Fenyegetik a meggyilkolt sólyi kislány családját az elkövető rokonai! ILYEN gyomorforgató és brutális üzenetekkel tartják rettegésben a családot: - Kérlek oszd meg, ha te is mélyen elítéled ezt! Kitartást a gyászoló családnak!


Ahogy tegnap arról mi is beszámoltunk, az egész országot megrázta az az értelmetlen gyilkosság aminek egy 8 éves kislány, Adrienn lett az áldozata Sólyon. A kislánytól a tegnapi napon vettek végső búcsút szerettei.


Az Erő és Elszántság nevű csoport tegnap Sóly településen járt, ahol a 8 éves Adriennt brutálisan meggyilkolta a 16 éves antiszociális Farkas Ferenc. Megtudtuk, hogy odalátogatásuk oka az, hogy a  kislányukat elvesztő családot csúnyán fenyegetik, és emiatt rettegnek. A Betyársereg innentől kezdve kiemelten figyeli az eseményeket. A családnak annyit üzennénk, hogy: “Mi ott leszünk mellettetek! Ránk mindig számíthattok!”

Sóly, a csendes Veszprém megyei kistelepülés eddig a nyugalom szigete volt. Mióta a 16 éves kölyök megölte a 8 éves Adriennt, minden megváltozott. Az Erő és Elszántság Mozgalom azzal a céllal látogatott el Sólyra, hogy lerója kegyeletét és a támogatásáról biztosítsa a meggyilkolt és megfenyegetett kislány családját.

A megtört család beszélt is a mozgalom jelenlévő tagjaival és társelnökükkel, Lantos Jánossal. Mint megtudták, a család életét nem csak a tragédia súlya nehezíti meg. Durván fenyegetik őket az elkövető roma rokonai, és külön kérték is, hogy ezt minél több ember tudja meg. Az apuka könnyes szemmel mesélt nekünk, hogy milyen fenyegető üzeneteteket kapott:


- "Úgy jársz te is mint a lányod te kutya..."
- Addig nem lesz nyugta a családodnak, amíg a mi kis Ferikénk újra haza nem tér."

Ilyen és ehhez hasonló fenyegető üzeneteket kap a meggyilkolt kislány ártatlan családja. Nem csoda, ha veszélyben érzik magukat. Természetesen a család biztonságát az odalátott betyársereg garantálta. Reméljük, hogy nem lesz szükség semmilyen beavatkozásra és hagyják békében és nyugodtan élni ezt a családot. Van nekünk most elég bajuk így is. Mi részünkről mély együttérzéssel kívánunk a családnak erőt, kitartást és szebb időket. Megérdemlik! 
Kérjük osszátok meg ezt a cikket, lássák mások is, hogy ma Magyarországon mi minden meg nem történhet.. Tényleg oda jutottunk, hogy egy hidegvérű gyilkos és hozzátartozó mernek fenyegetni egy ártatlan családot?! OSSZÁTOK!