BOTRÁNY! Felrobbant az internet, miután kiderült, hogy Medveczky Ilona nyugdíja egyik napról a másikra, 200 ezer forintra emelkedett EMIATT! - Leállíthatatlan komment áradat zúdította el a közösségi oldalakat! Neked mi a véleményed erről?


Pár órája robbant az az igencsak megosztó hír, miszerint Medveczky Ilona nyugdíját megemelték, így 200 ezer forint lesz a havi járandósága ezentúl! Az internet felháborodott ezen és keményen elkezdték őt és a kormányt is bírálni! Íme pár hozzászólás amivel a művésznőt és a kormányt illették: 


- Hát a pofám leszakad! Ezután a 121 ezer Ft emelésért te mennyi TB járulékot és adó fizettél te drága! Addig rinyáltál még ezt elérted!! ami feketén a zsebedbe ment miért nem raktad félre? Ki mondhatja el magáról ,hogy ilyen házban lakik mint te! A 4 kutyát miből etetted eddig? 

- Nyugdíjat annyit érdemelne, ami után járulékot fizetett közteherviselésként a közös kasszába az elmúlt évtizedekben. Mint mindenki más. Egy centtel sem többet. Takarékoskodni kellett volna anno, amikor bőséges jövedelme volt. 

- Az összes nyafogó művésznőt el vennék mindent! Volt ideje,hogy félre tegyen, de nem tette. Aki lehúzott 40-45 évet az is kap valamit ha elkezd hisztizni??? Szégyen ez a kormány!!!! 


- Ekkora igazságtalanság ami a nyugdíj körül van már nem normális. Ők külföldre jártak, élték a mámoros életüket, mulattak a tengerparton, míg mások esetleg két munkahelyen dolgoztak, hogy megtudjanak élni. Pofátlanság aki ezeknek az embereknek nyugdíj emelést ad. 

Ti mit gondoltok erről? Igazuk van a kommentelőknek? Írjátok meg Ti is őszinte véleményeteket!