BOTRÁNY: Ma egy "erőszakos tüntetőt" távolítottak el a Kossuth téri tüntetők közül ezek a hős Rendőrök. Miért nem a saját súlycsoportjukkal kezdenek?! - Oszd meg, ha szerinted is felháborító amit tettek!


Egyik olvasónk, Nagy Dénes küldte el hozzánk a következő drámai sorokat a mai, Kossuth téren zajló tüntetéssel kapcsolatosan. 


Ezt a férfit egyszer csak kiemelték a tömegből, és eltávolították onnan, mivel veszélyes és erőszakos tüntető, mondta a számonkért parancsnok. Embertelen bánásmódban részesítették ezt a védtelen és egyébként teljesen békésen tüntető urat a mai tüntetés alatt. A hivatalos választ még nem küldte meg a Rendőrség, hogy miért kellett egy látszólag ártalmatlan férfit kivenni a tömegből, és bezárni. 

Többen gondoltuk azt ott a helyszínen, hogy a Rendőrség jót nevetett az eseten, amikor meglátták a kerekesszékes férfit, röhögve megbeszélték, hogy most őt kiemelik a tömegből, mert az milyen röhejes lenne.. Nekem az arcom leszakadt volna a helyükben, hogy egy embert így megaláznak..


Oszd meg, ha szerinted is felháborító az, amit tettek!
Egy szintén ártatlan tüntető, aki kiállt a demokráciáért, Magyarországért és egy szebb jövőért!
Nagy Dénes