BOTRÁNY! Ő itt az a Farkas Ferenc, aki kegyetlenül végzett a 8 éves tündéri kislánnyal. Most a következőt üzente nekünk! Az egész ország felháborodott szavain: - Ugyan ossza már meg az, aki szerint is börtönben a helye az ilyennek!


Mint ahogy korábban többször is beszámoltunk róla, súlyos tragédia rázta meg sólya települését és az országot, mikor is kiderült, hogy mi történt a 8 éves kis Adriennel. A legfrissebb rendőrségi információk szerint most már biztos, hogy a 16 éves Farkas Ferenc volt az, aki hidegvérrel és brutálisan végzett az ártatlan kislánnyal, sőt mi több egy másik fiatal lányt is találtak nála, de ő életben maradt. 


Az előzetes letartóztatásban lévő fiatal ember a következőt üzente az őt bírálóknak, számolt be erről a borsnak a rendőrségen dolgozó egyik alkalmazott: Szavait tízezrek osztották meg 1 óra alatt, olyan felháborító! 

Ferike üzenete: 
"Szeretném, ha tudná az ország, hogy igen, én tettem. És semmit nem bántam meg! Egy játéknak indult, de úgy felidegesített, hogy nem akart velem játszani, hogy meg kellett üssem. Többször is megütöttem, mert ellenszegült. Szerintem más is ezt tette volna! Utána már nem volt visszaút.. és történt, ami történt.. Ha visszatekerhetném az idő kerekét se cselekednék máshogy..." nyilatkozta a sokkoló sorokat a 16 éves F. Ferenc.


Mi nem jutunk szóhoz..! Végtelenül szomorú, hogy bárki is ilyet mondjon, pláne az, ha egy ilyen fiatal szájából jönnek ezek a szinte felfoghatatlan mondatok.. Eddig se volt kétséges.. de most már biztos, ennek a valószínűsíthetőleg elemzavarral küzdő fiúnak a börtönben a helye.

Ugyan ossza már meg az, aki szerint is börtönben a helye az ilyen "embernek!" Nyugodj békében drága is Adrienn! Együttérzést a családnak és a rokonságnak!