DRÁMA: Megszólalt az anyuka: "Miatta gyógyultam meg a rákból, most meghalt a kisfiam” EZ a Részeg sofőr vitte halálba a drága fiamat: - Egy megosztással adózzunk Emánuel emléke előtt! Nyugodjon Békében!


Veresegyház:  Megrázó tragédia: autóbalesetben életét vesztette Molnár Erik Emánuel (†17), az UTE labdarúgó-akadémiája U17-es csapatának tehetsége.


Elképzelni sem lehet, mit érezhet az édesanyja, aki a gyermekének élt. Kolompár Orsolyát (45) korábban rákkal kezelték, akkor a fia adott neki erőt a küzdelemhez, és azt remélte, egyszer majd unokákkal ajándékozza meg őt Emánuel.

Azokat is megdöbbentették a hírek, akik nem ismerték őt és családját. A futballista hétfő hajnalban egy autó hátsó ülésén utazott, amikor kocsijuk nagy sebességgel egy patak korlátjának csapódott. A BMW hátulja, ahol ő foglalt helyet, nagyon megrongálódott, a súlyos sérüléseket szenvedő Emánuelnek esélye sem volt a túlélésre. Két, 18 éves barátja utasként könnyebb sérülést szenvedett. A kocsit egy 25 éves, ittas férfi vezette, neki nem lett komolyabb baja, a rendőrség szerint „az alkoholszonda pozitív értéket mutatott nála”. A balesetkörülményeit a Gödöllői Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja. Szemtanúk szerint a becsapódás erejére jellemző, hogy az autó még száz métert sodródott, mire megállt, a leszakadó korlát pedig ötven métert repült.

A nagy sebességgel érkező BMW a korlátnak csapódott – a kocsi éppen azon a helyen kapta a nagy ütést, ahol Emánuel ült.

A tragédia mélyen megrázta a gyászoló családot.

– Születése óta egyedül neveltem Emánuelt, ezért igen szoros kapcsolat volt közöttünk. Nagyon szófogadó, tisztelettudó és szorgalmas fiúként ismerte mindenki – idézte fel emlékeit könnyeivel küszködve az édesanya. – Futballozni szeretett, nagyon jól tanult, kezdetben Kemencén, ahol laktunk, majd Felcsútra került a Puskás Akadémiához. Még matematikaversenyeket is nyert. Utána pedig Újpesten focizott, sok aranyérmet és gólkirályi címet szerzett, tehetséges volt.


Az édesanya, Kolompár Orsolya sosem tudja feldolgozni kisfia elvesztését 

Családja, édesanyja, nővére is támogatta, hogy nagy focistává válhasson. Ez az álom a hétfő hajnali baleset miatt szertefoszlott. Barátaival akart Gödöllőre menni, de erről az útról már nem érkezhet haza.

"Még mindig felfoghatatlan, hogy már nincs itt velem a kicsikém. Pedig érte küzdöttem és győztem le a halált. Miatta gyógyultam meg a rákból, most meghalt a fiam – mesélte Orsolya. – Korábban vastagbélrákom volt, három műtéten és nyolc kemoterápiás kezelésen estem át. A nehéz pillanatokban mindig ő adott erőt, miatta akartam élni. A fiam volt a mindenem, Isten ajándéka, bearanyozta a napjaimat. Arról álmodtam, hogy egyszer majd unokákkal ajándékoz meg, és nagy családunk lesz, de ő már nincs többé, s rettenetesen hiányzik."

Sokra vihette volna: Nagyon tehetséges labdarúgó volt Emánuel, aki felnőttként sokra vihette volna, így vélekedik róla újpesti edzője.

Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj Békében drága Emánuel!