DRÁMAI pillanatok! - Megszólalt a megölt sólyi kislány édesanyja és testvére: Alig bírtuk könnyek nélkül elolvasni! ❤ Egy szívecskével kérjük jelezd Te is együttérzésed a család felé! Ámen!


Alig bírtuk könnyek nélkül elolvasni. Sóly: Magával csalta, levetkőztette és bestiális módon meggyilkolta: hidegvérrel végezte ki a sólyi kislányt a 16 éves Farkas Ferenc


A hajmáskéri fiú hétfőn a rendőröknek a helyszínen mutatta meg, hogyan végzett a nyolcéves Adriennel. Részletes beismerő vallomása után a kamaszt előzetes letartóztatásba helyezték. Adriennt az édesanyjáék pénteken látták utoljára, mielőtt Ferenc eltűnt vele. A kicsi holtteste órákkal később került elő a közeli Séd patakból. Dani, a megölt lány bátyja azt mondta, sírni szeretne, de nem tud, és nem érti, miért tették ezt kishúgával.

"Sokfélét beszélnek Feriről, de én vicces fiúnak ismertem. Nem akarom elhinni, hogy ezt tette a testvéremmel" – mondta lesújtva Adrienn bátyja, akit többször kihallgattak a rendőrök: Ferencről kérdezgették. Ám a felfoghatatlan tett állítólagos elkövetőjéről még a meggyilkolt kislány édesanyja sem sokat tud.

"Nem is ismerte a kislányom, úgy tudom, az eltűnése előtt két-három nappal találkoztak először" – suttogta elhaló hangon Zsanett, Adrienn és Dani édesanyja. – Aztán a kicsim valamiért elment vele péntek este fél hét körül. Nekünk nem is szólt, csak eltűntek.
A megölt gyerek teste a vilonyai zsilipnél bukkant fel

Az asszony szerint már fél 8-kor keresni kezdték a kislányt, nem sokkal este 10 óra előtt a rendőrséget is értesítették.


 "Nem tudom, mit tett vele, nem akarom elhinni! A rendőrség csak a kislányom cipellőjét mutatta meg először. Most minden remény elveszett, bele kell törődnöm a felfoghatatlanba: tényleg az én gyermekemről szóltak azok a borzalmas hírek" – fakadt ki Zsanett, aki hozzáfűzte: mihamarabb a szemébe akar nézni annak, aki elvette egyetlen lánya életét.
Ábránkon láthatja, hol tűnt el a kis Adrienn, majd honnan került elő a kislány teste

Hogy pontosan hogyan végzett a fiú a kislánnyal, egyelőre rejtély. Mint ahogy az is, miért voltak a kicsi ruhái a Séd pataknál, ha a testét aztán kilométerekkel arrébb találták meg.

F. Ferenc a rendőröknek azt is beismerte, hogy levetkőztette a gyereket, de hogy miért, azt a zsaruk nem árulták el. Annyit mondtak, nem tudják megerősíteni, hogy szexuális indíttatásból gyilkolt. Megkerestük a bestiális tettel gyanúsított Ferenc szüleit. Anyja azt mondta, amíg él, kiáll a fia mellett.