DRÁMAI vallomás: Egy országot döbbentett meg Koós János Őszinte vallomása: "Most is Ennyi pénzből tengődök.." de ennél is megdöbbentőbb amit nyilatkozott! Művész Úr, ön TALPIG EMBER! Adjátok tovább, megérdemli!


Soha ne ítélkezz elsőre! Őszintén szívbemarkoló és sokkoló, amiket mondott!


Koós Jánost felkereste a Story extra stábja, hihetetlen dolgok derültek ki. A művész régi történeteket osztott meg, nagy cimboráira ás barátaira is visszaemlékezett, de elhangzott valami sokkal, sokkal megdöbbentőbb is, amit senki sem gondolt volna róla! Tudja hát meg az ország, hogy ő valóban NEM állt be a siránkozó művészeink sorába! De helyettünk beszéljen ő a lenti riportban. 

“Nekem azért nincsen olyan nyugdíjam,nem mondom meg, hogy mennyi van, nevetséges, mert ha megmondanám az összeget, akkor az emberek azt mondanák, hogy megint hazudik. Nem, nevetséges. Azért, mert abban az időben, amikor naponta volt 5-6 előadásom, meg volt nőnapon 10 előadásom, akkor azok a vállalatok, azok a szervezetek nem jelentették be, hogy ma fellépett a Koós, és ennyit, és ennyit keresett…” – vallotta be.

És milyen durva dolgokat mondott még? A lenti videóból kiderül: