FIGYELEM! Ha Ilyen mentőt látsz szirénázva, mégis 40 km/órával haladva, akkor ERRE vigyázz! A Cerny mentő sokszor nem utat és sebességet kér, hanem egészen Mást az autósoktól!! Nagyon fontos, hogy erről mindenki tudjon, mert életet menthet! Adjátok tovább!


A Cerny mentő sokszor nem utat és sebességet kér, csak figyelmet, hogy egyenletes sebességgel szeretne haladni.


Az alábbi bejegyzést Réti Róbert tette közzé közösségi oldalán! Úgy gondoljuk, hogy ennek a felhívásnak nagyobb hangot kell kapnia, hiszen nagyon fontos a mondanivalója ezért tesszük most közzé mi is!Figyelem!!

Ha egy Cerny mentőt látsz szirénázva, mégis 40 km/óra sebességgel haladva, és nem a gázpedált nyomva, ne szidd, hogy minek szirénázik ha nem is halad?

A kocsiban egy koraszülött életét mentik, és csak egy hirtelen fékezés, agyvérzést okozhat a babánál – amit adott estben a te türelmetlenséged okozhat.


A Cerny mentő sokszor nem utat és sebességet kér, csak figyelmet! Vigyázz, hogy egyenletes sebességgel haladhasson. Ne tartsd fel és ne legyél türelmetlen vele szemben! Segítsd, hogy megfelelően végezhessék a munkájukat!

Arra kérünk benneteket, hogy minél többen osszátok meg ezt a felhívást, mert sajnos sokan nem tudnak erről, pedig nagyon fontos lenne! Köszönjük!