FRISS! Az idős hölgy megkérdezte Szinetár Dórát, hogy merészelte életben hagyni beteg babáját. Dóra válasza erre zseniális volt! ❤ Küldj egy szívecskét, ha te is egyetértesz válaszával!


Amikor anno pár hónapja kiderült, hogy Szinetár Dóra kisbabája Down-szindrómás, mindenki megdöbbent. 


Körbe is járta gyorsan az összes médiát a hír, és minél több emberhez jutott el, annál több véleményt lehetett olvasni a kommentek között.. 
A kommentelők 80 %-ban biztatták, hogy jól döntött, és elismerték, mert nagy dolog amit tett, hiszen az az orvosi bevett szokás, hogy ha a 12. heti vizsgálat során a tarkóredő nem megfelelő méretű, akkor vélelmezhető, hogy Dówn-szindrómás lesz a kisbaba, ezért ott még van lehetőség a magzat elvetetésére. 
Az egyik idősebb hölgy kommentelő érdekes stílusban közölte véleményét! Melyet alább közlünk: 


”A régi időkben az ilyen gyereket kivitték a sztyeppére, és magukra hagyták. A természet elvégezte a dolgát! Dóra még nem tudja, hogy a ilyen gyerekekkel mennyi baj van! Én a 65 éves down szindrómás fiamat nevelem, kisbaba kora óta rám van hagyatkozva, egyedül képtelen enni, inni, tisztálkodni!!” 
Dóra válaszolt is neki: 

” Dówn kórral lehet élni, az nem egy olyan betegség, ami az élettel összeegyeztethetetlen! Ő is egy érző emberi lény, és soha nem tudnék bántani senkit, főleg nem az én saját gyermekemet! ” 

Teljesen igaza van Dórának, mindenki megérdemli az életet, és ne más döntsön az ő sorsuk felől. A sors csak erős embereknek ad beteg gyermeket!