FRISS! Brutálisan megverték első nap a fiatalkorúak börtönében Farkas Ferikét! A 8 éves kislány gyilkosa zokogva kérte az áthelyezését. Oszd meg, ha szerinted is megérdemelte azt, amit kapott!


A 8 éves kislány halálát okozó 16 éves Farkas Ferencnek üzent egy börtönőr, amiben világossá tette számára, hogy nem fogja zsebre tenni azt, amit a börtönben a többi rabtól kapni fog. 


Ezt nagyon sok ember helyesnek találta, és 20 ezer megosztást kapott a közösségi oldalon. Farkas Ferike félelme be is igazolódott. Az első börtön napján, a fiatalkorúak börtönébe úgy el verték mint szódás a lovát. A fogait úgy kellett összeszedni, több fogat nem találtak meg az őrök a cellában. A cellatársa a börtönőrök szerint azért is verhette meg így,  mert ő is egy szintén korabeli fiú, akinek egy hasonló korú húga van, mint akit Ferike hidegvérrel meggyilkolt, így mélységesen át tudja érezni most annak a családnak a fájdalmát, akinek Farkas Ferenc egy életre szívfájdalmat okozott.


A börtönőrök a verés utolsó pillanataiban hallották csak meg, hogy mi történik a 10-es zárkában, de addigra Ferinek már nem maradt foga.

Osszátok meg, ha szerintetek is megérdemelte ez a gyilkos ezt a fajta bánásmódot! Nem főtt ételt, meleg szobát, és tiszta ruhát érdemelne, hanem azt amit ő tett. Egyetértesz ezzel? OSZD MEG!
Forrás