FRISS! Dráma a rend­őr­sé­gen, 15 év bör­tönt is kap­hat a ma­gyar sztár, az egykori valóságshow játékos. Hihetetlen mivel vádolják: - Szerinted jogos lenne a büntetése?!


Nem csoda, hogy zo­ko­gás­ban tört ki a zsa­ruk előtt. Óri­ási baj­ban van!


Teljesen összeomlott Aurelio Caversaccio, miután kiderült, hogy akár 15 év börtönre is ítélheti őt a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség.

Az egyik hetilap írta meg, hogy a zűrös életű fiút és két társát felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítják, óriási bajba kerültek.

A Blikk erre megkereste Aurelio ügyvédjét, aki már akkor is védte őt, amikor nagyjából 2,5 éve kábítószert találtak az autójában.


“Amikor ügyfelem megkérdezte tőlem a rendőrségen, hogy hány évet kaphat, ha bűnösnek találják, kénytelen voltam megmondani neki, hogy ennek a bűncselekménynek a maximálisan kiszabható szabadságvesztés büntetési tétele tizenöt év. Amikor meghallotta, elpityeredett, elsírta magát. Aurelio tudta, hogy nem szabad bűncselekményt, törvénybe ütköző tettet elkövetnie, ugyanis akkor korábbi ügye miatt is felelnie kell. Ha ebben az ügyben jogerős, elmarasztaló ítélet születik, azaz szabadságvesztéssel sújtják ügyfelemet, akkor a korábbi ítéletet is végre kell hajtani – mondta a lapnak dr. Pokker Zoltán.

A rendőrség szerint Aureliót még tavaly októberben egy vidéki szórakozóhelyen meglopta egy férfi, majd ő a barátaival a tolvaj után eredt. Egy kis falu kocsmájában találtak rá, ahonnan a gyanú szerint kirángatták, majd elrabolták. A férfi két nappal később került elő, akkor tett feljelentést.
Ti mit gondoltok?  Szerintetek jogos lenne a büntetése?!