FRISS! Elfogták a 8 éves kis Adrienn gyilkosát a rendőrök! Ő követhette el ezt a felfoghatatlan szörnyűséget! - Mit érdemel az ilyen "ember"?! Kérjük Oszd meg, ha szerinted is elítélendő amit tett!


Mint korábban megírtuk, szörnyű tragédia történt a 8 éves vétlen kislánnyal, Adriennel.
A legfrissebb hivatalos fejlemények szerint a helyiek, a fantomkép alapján többen is felismerni vélték a fiatalembert.


Elképesztő: Az elkövető egy 16 éves hajmáskéri fiú, akit gyakran láttak a településen biciklizni. Ez a tinédzser fiú végzett azzal a nyolc éves kislánnyal, Adriennel, akinek holttestét ma hajnalban találták meg a Veszprém-megyei Királyszentistván közelében.

A pestisracok.hu információi szerint is egy 16 éves fiú lehet a gyilkos – a tinédzser óvodai társa volt Adrienn bátyjának, innen ismerhette a kislányt. A rendőrök fantomkép alapján próbálnak a tettes nyomára bukkanni, a helybéliek állítólag ez alapján azonosították be a fiatalembert.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a portál értesülését, csak annyit közöltek, hogy a nyomozás folyamatban van.


Mint megírtuk, Adrienn édesapja pénteken este jelentette a kislány eltűnését, a gyerek holttestét hajnali két óra után találták meg egy zsilip közelében. A hírek szerint a kislányon nem volt ruha, azokat nem messze tőle a cipőjével és egy véres kődarabbal együtt lelték meg.
Őszintén, mégis mit érdemel egy ilyen tettre vetemedett "ember?! 

DRÁGA ADRIENN NYUGODJ BÉKÉBEN!!! A CSALÁDNAK ŐSZINTE RÉSZVÉTÜNK!!