FRISS! Ezt mondta a pap a 8 éves sólyi kislány, Adrienn temetésén, miközben rendőrök vigyáztak a gyilkos házára! - Sokkoló kijelentését többször is hangsúlyozta a szertartáson! - Egy megosztással jelezd, ha te sem értesz egyet szavaival!


Megdöbbentő kijelentését többször is hangsúlyozta a szertartáson!


Adrienn édesanyja az egész szertartás alatt zokogott, talán csak férje ölelése óvta meg attól, hogy összeessen. A brutális kegyetlenséggel megölt kislányt hófehér koporsóban temették el, amit rengeteg koszorú borított el a szertartás végére.

A pap többször is megemlítette beszédében a kislány életét kioltó Ferencet, hangsúlyozva az egybegyűlteknek a megbocsátás fontosságát.
Az egész országot megrázta, amikor kiderült, hogy a 16 éves Ferenc egy kővel agyonverte a nyolcéves gyermeket. A tinédzser másfél héttel ezelőtt elhívta rollerezni a szőke kislányt, aki boldogan igent mondott. Nem volt számára ismeretlen Ferenc, hiszen nagyobb fiútestvérével egy iskolába járt. Eddig tisztázatlan körülmények között a fiú valamin bedühödött, és egy kővel végzett Adriennel. A gyerek lemeztelenített testét egy patakmederben találták meg másnap, ruháit onnan jóval arrébb. A rendőrök pillanatok alatt elfogták a közeli Hajmáskéren élő fiút, aki beismerő vallomást tett.


Ferenc édesanyja nem ment el a kislány temetésére, bezárkózott a házába, és senkinek nem nyitott ajtót. Azért, hogy ne legyen semmilyen attrocitás, a hatóságok intézkedtek, és a házat végig rendőrök őrizték.
Ti mit gondoltok a pap szavairól? Az ilyen esetekben is jár a tényleges bűnbocsánat? Kommentben írjátok meg véleményeteket.