FRISS! GYÁSZ: Az egész ország elcsendesedik egy pillanatra! Így kísérik utolsó útjára, hófehér koporsójában a kegyetlenül meggyilkolt sólyi kislányt: - Egy szívecskével és megosztással emlékezzünk meg róla mi is!


A mai napon az egész ország elcsendesedik egy pillanatra..


Ezekben a pillanatokban kezdődött el a sólyi temetőben a másfél hete brutális kegyetlenséggel megölt 8 éves kis Adrienn  temetése. A kislányt hófehér koporsóban helyezik végső nyughelyére. Búcsúztatására több százan jöttek el, szinte nincs olyan ember a településen aki nem kísérné el a mindig mosolygós kislányt utolsó útjára. A pici koporsót rengeteg koszorú és virág öleli körbe.

Mint ismert, a sólyi kislány a házuk előtt rollerezett, mikor nyoma veszett. A keresőcsapatok már csak a holttestét találták meg a közeli patak partjánál. A rendőrség gyanúja szerint egy 16 éves, hajmáskéri fiatalember csalta magával, és gyilkolta meg brutális kegyetlenséggel vetve véget a fiatal életnek.


A gyanúsított beismerő vallomást is tett és teljesen magára vállalta kegyetlen tettét. A temetésről a drámai képeket lentebb tekinthetik meg. Isten nyugosztaljon drága Adrienn! Emléked örökké bennünk él! Mély együttérzésünk a hozzátartozók felé! Egy szívecskével és megosztással emlékezzünk meg róla mi is!