FRISS! Kasza Tibi szívszorító üzenete mindenkinek: - Könnyes szemmel, dobogó szívvel olvastuk sorait! ❤ Sok szívecskével és megosztással fejezzük ki örömünket, gratulációnkat nekik!


Mint ahogy tegnap arról mi is beszámoltunk, egy országot lepett meg Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea (Manker) fantasztikusan örömteli bejelentése: babát várnak. A nagyszerű hírt az instagrammon és több közösségi oldalon is közzétették.


Tibiék egy különleges dallammal köszöntötték a kis jövevényt, amelyben a baba szívhangja is meghallgatható: Ha minden igaz, akkor a csöppség december körül érkezhet a Kasza családba, így Tibi és párja életük legkülönlegesebb karácsonyára készülhetnek. 

Annyira sok pozitív visszajelzés, kedves szó és komment követte bejelentésüket, hogy emellett Kasza Tibi már nem tudott elmenni és egy érzelmes szívszorító posztban köszönte meg mindenkinek a kedves szavakat:


"Sziasztok! Még álmaimban sem mertem volna gondolni azt, hogy ennyien fogtak nekünk gratulálni és ilyen kedves, szívélyes fogadtatásban lesz része a bejelentésünknek. Megmondom nektek őszintén, hogy könnyekig hatódtunk itthon Mankerrel. Köszönjük hát nektek, hogy vagytok nekünk és ezt a csodálatos napot még szebbé tettétek számunka!" Millió Puszi,
Kasza

Szívből Gratulálunk! Sok szívecskével és megosztással fejezzük ki örömünket, gratulációnkat nekik!