FRISS! Orbán Viktor újabb beteges és vérlázító kijelentése: "Szerintem nem tartozik a szabadsághoz, hogy a házam előtt tüntessenek.." Ezért ezt az ÚJ törvényt helyezte hatályba: - Kérjük ossza már meg az, aki szerint ez NEM demokrácia!


“Nem tartozik a szabadsághoz”, hogy az otthonában zargassanak egy politikust, vagy bárki mást. Ezért is lesz alkotmányos alapjog az otthon védelme is - jelentett ki Orbán Viktor a nagy port kavart bejelentését a szokásos pénteki rádióinterjújában.


A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Orbán Viktort az “otthon védelme” alkotmánymódosításról is kérdezték, amit Gulyás Gergely tegnap a Kormányinfón jelentett be. A műsorvezető felvetésére, hogy az otthon védelme a devizahitelesek lakásának a megvédésére vonatkozik-e vajon, Orbán Viktor nemmel felelt, mondván, arra már megalkottak más törvényeket. Most az alkotmánymódosítással mint “generális elvet” akarják kimondani, hogy ne lehessen zargatni otthon az embereket,(tehát a ide beleértve főként a politikusokat) mert mindenkinek szüksége van a nyugodt otthonra – mondta a miniszterelnök.

Utalt arra, hogy vele is előfordult már, hogy a háza előtt tüntetés volt. És lehet is tüntetni, de

“EGY RENDES ORSZÁGBAN” A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁSNAK MEGVAN A MAGA HELYE.


Nem tartozik a szabadsághoz, hogy ne lehessen otthon tartózkodni nyugodtan, és ez nem csak a politikusokat érinti, hanem bárkit, a szomszédokat is – fogalmazott a miniszterelnök.

Orbán Viktor közölte azt is, hogy a kormány családpolitikai akciótervet fog meghirdetni, amelyet megelőz majd egy nemzeti konzultáció a gyermekvállalásról és a gyermeknevelésről. Alapvetően a nők véleményére lesznek kíváncsiak – tette hozzá a minisztrelnök.

Ugyan kérjük egy megosztással jelezze az, aki szerint is feltűnően diktatúrát akar kiépíteni és saját kénye kedve szerint törvényeket alkotni a jelenlegi kormány!