FRISS! ŐRÜLET! Így reagált Andy Vajna, Sebestyén Balázs feleségének levelére: "Ki vagy te nekem, hogy megmond mit..." - Kérjük ossza minden olyan együtt érző ember, akit szintén felháborítanak szavai!


FRISS! Mint ahogy azt nem rég mi is közzétettük, egészen rendhagyó és kíméletlenül őszinte üzenetet írt Sebestyén Balázs felesége, Horváth Viktória, az őt és családját nagyon csúnyán megbántó Andy Vajnának. Szinte fél nap sem telt el, de a híresen flegma producer és filmmogul máris válaszolt az őt ért állítólagos vádakra. Andy Vajna természetesen először az ő kezében lévő újságoknak nyilatkozott, nem is akármit! Onnan másoljuk szavait: 


- Mélyen tisztelt Horváth Viktória! 
"A ma kora délutáni levelére reflektálva, józan ésszel szinte fel sem foghatom, hogy merészel velem így beszélni, hiszen én csak a véleményem mondtam el Önnek! Ön mégis ki nekem, hogy megmondja mit ejthetek ki a számon és mit nem? Nem szándékozom a személyeskedésbe jobban belemenni, de ha kicsit is ismerne, tudná, hogy egy fiúgyermeket már felneveltem, amikor szörnyű tragédia történt vele, egy súlyos betegség miatt. Nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá. Ennek fényében, kérem gondolja át újra bántó szavait felém, és ha képes rá, borítsunk fátylat a múltra, én is ezen leszek. A továbbiakban természetesen bármiféle véleménye is van, velem vagy a  feleségemmel kapcsolatosan, állok szíves rendelkezésére, de azt ne a média előtt tegye, mert annak beláthatatlan következményei is lehetnek, ezt a férje talán jobban tudja mint ön.."
Tisztelettel,
Andy Vajna


Nektek mi a véleményetek Andy Vajna válaszáról? Sokakat meglephet amit írt, de mi akkor is úgy érezzük, hogy visszaél hatalmával és ezáltal is nyomást gyakorol a "kisembereken"..!  Kérjük ugyan ossza minden olyan együtt érző ember, akit szintén felháborít ez a stílus!