Gyomorforgató történet, amiből szeretném, ha legalább TI tanulnátok! A NAV ellenőr Ilyen aljas módon járt el kedves ismerősömmel. Ami történt, az minden jóérzésű embert felháborít! - Kérlek osszátok!


A következő megdöbbentő történetet, egyik olvasónk osztotta meg velünk okulásul. Ezúton is köszönjük neki! 


A NAV újabban annyira kreatív, – mármint értsék ez alatt, hogy magukhoz képest – hogy néha sikerül is nekik egy-egy nagyobb fogást is ejteniük. Biztosan emlékeztek, hogy régebben úgy zajlott a NAV-os ellenőrzés például egy balatoni hekksütödénél, hogy odamentek 15-en mind ellenőr volt, és egyből le lehetett vágni, hogy ők kicsodák és miért vannak ott, majd ellenőrizték, hogy kapnak-e blokkot. Ha kaptak nem volt gond, ha nem, akkor büntettek.

Jelenleg annyira felfejlődtek a NAV-osok, hogy már csak párban járnak, és olyan dolgokat vesznek igénybe, mint például , tetoválás, fodrászat, mozi, műkörmös stb. Természetesen, ha büntetniük kell, akkor a szolgáltatást amit megkaptak nem fizetik ki ! ( Ergó levágod a haját, nem adsz blokkot, megbüntet és nem fizeti ki a munkád )


Egy gyanútlan eladó (sajnos még mindig sokan vannak, részben ezért is osztom meg ezt veletek) különböző facebook csoportokban hirdette termékeit, amire egy lelkes vevő jelentkezett is, de amikor elővette a csomagtartóból az eladni kívánt termékeket, előkerült a NAV ellenőr jelvénye, és mindent lefoglalt a büntető eljárás megindítása mellett.. Ez a gyanútlan eladó az egyik közeli ismerősöm volt, akit a történet végén csúnyán meg is büntettek. 

Kedves mindenki, ezekre nagyon figyeljetek! Tanulság: Ésszel árulj a facebook-on, de ha lehet ne is ott, hanem más (nem ennyire a nav által is figyelt oldalakon) tedd azt. Tudom, sokan ebből próbálnak jövedelemre szert tenni, de a legjobb az lenne, ha egyáltalán nem is árulnának semmit a facebookon. Mert elég egyszer belefutni egy kedves NAV-os kollégába és úszik minden... Remélem másoknak tudtam segíteni írásommal.