Hátborzongató: Farkas Ferenc élve dobta a 8 éves kislányt a patakba! Kiderült minden részlet a szörnyű esetről. Sírva olvastuk el, felfoghatatlan:


A Bors információi szerint a 16 éves Farkas Ferenc sze@uális szándékkal támadt 8 éves áldozatára, Adriennre. A lap a boncolási jegyzőkönyvre hivatkozva arról ír, hogy a gyermekgyilkosság hátterében féltékenység állhat. 


F. Ferenc érdeklődését felkeltette a mindössze 8 esztendős Adrienn, a kislány azonban egy másik fiúval szimpatizált, amit a gyilkosa nem tudott megemészteni.

Miután a Séd patakhoz csalta a gyermeket, sze@uálisan közeledett hozzá,majd fejbe vágta egy kővel és deréktól lefelé lemeztelenítette. F. Ferenc elállt szándékától, végül nem erőszakolta meg, inkább a vízbe dobta Ad­riennt.

Amikor a nemi erőszakról kérdeztük a rendőröket, azt mondták, jobb, ha nem tudjuk, hogy pontosan mi történt nyilatkozta Adrienn édesapja. A család csütörtökön megkapta a boncolási jegyzőkönyvet, eszerint Adrienn még élt, amikor gyilkosa a Sédbe dobta.


A 16 éves elkövető előzetes letartóztatásban van, F. Ferenc ugyanolyan elbánásban részesül, mint a hasonlóan súlyos bűncselekményeket elkövetői, Szita Bence gyilkosai, a börtönpszichológussal végző P. László, vagyis minden percét monitoron figyelik az őrök.