Ma az egyik nagyobb bevásárló központban véletlenül össze találkoztam Győzikével! Bár ne tettem volna.. Őszintén, van olyan aki erre mondja, hogy celeb?! Ez több mint szomorú!


Elsőként veletek szerettem volna megosztani azt az élményt, amit tegnap a Pólus centerben éltem át! Ezek után a többi online hírportálnak is elküldöm majd. Félreértés ne essék, nem a rosszindulat vezérel! Csak azt akarom ezzel elérni, hogy mindenki tisztán lásson végre!


A fővárosban szinte minden napos dolog összefutni egy két hírességgel vagy “celebbel” az utcán vagy különböző plázákban. Ma én is így jártam. A budapesti Pólus centerben voltam vásárolni, mikor is nem akárkibe, hanem magába Győzikébe botlottam bele a kijáratnál. Megmondom őszintén, sose csíptem igazán a tagot, inkább amolyan semleges figura volt számomra. Most félig meddig poénból odamentem hozzá és kérdeztem tőle, hogy nem- e vállalna be egy közös fotót itt velem a kirakat előtt? Erre Győzi megszólal: “Persze, egy ötezres lesz!” elsőre felnevettem, azt hittem viccel, kérdeztem ez most ugye nem komoly? Erre mondta, hogy “De, de az, az idő nekem is pénz..” Ekkor mondtam neki, hogy akkor inkább kösz.. és elköszöntem tőle. Most biztos sokan lesznek, akik rám fogják, hogy ez kitaláció, mert ezt lehet én se hinném el így elsőre. De higgyétek el, sajnos ez teljesen komoly. Eddig is sejthető volt igazi pénzéhes ember de ez a mai napon be is bizonyosodott számomra.


Nem is a szánalmas válasza volt a hatalmas csalódás számomra, hanem az, hogy emberek ezrei ünneplik Őt “celebként” hazánkban.. na de ez van.. egyszer majd felnyílik mindenkinek a szeme, hogy kik is az igazi példaképek itthon..

Tóth Sándor, Budapesten a VII. kerületből. Szép napot mindenkinek!