Megszakad a szív: Zokogva szólalt meg a meggyilkolt kis Adrienn édesapja, hihetetlen milyen szörnyű dolgokról beszélt! Egy szívecskével és megosztással támogassuk az egyedül maradt édesapát!


Friss! Mint ahogy korábban már beszámoltunk róla, szörnyű tragédia rázta meg hazánkat az elmúlt napokban. A kis Adrienn pénteken este tűnt el, édesapja azonnal jelezte ezt a rendőrségnek. A hatóság és a helybéliek - a család a Veszprém-megyei Sóly településen él - azonnal keresni kezdték a gyereket. Adriennek azonban csak a holtteste került elő.  


Mérhetetlen fájdalmakat élhet meg az apa, akinek kislányát holtan találták meg pár órával eltűnése után.
Most zokogva nyilatkozott nekünk a történtekről, szavait változtatás nélkül idézzük:

"Nem tudom, valaha is fel tudom-e majd dolgozni a tündéri kislányom elvesztését . Szokás szerint kint, a ház előtt rollerezett a barátnőivel, de eddig még sosem mentek el. Én bent voltam, éppen fürödtem. Amikor nem volt sehol, azonnal szóltam a rendőröknek, de már csak a holttestét találták meg. Nem ismertem a gyilkosát, egy fiatal fiút emlegetnek. Azt mondták, már el is kapták nem sokkal a bejelentés után, még az este folyamán – mesélte zokogva Győző, az édesapa.

Mint megírtuk, a helyiek a fantomkép alapján felismertek egy környékbeli tinédzsert, állítólag vele látták utoljára a kislányt. Adrienn holttestét állítólag lemeztelenítve találták meg, nem messze tőle hevertek a ruhái, a cipője és egy véres kődarab is. A kislány keresésében részt vevő egyik férfi is nyilatkozott, szörnyű dolgokról beszélt:


Éjszaka elindultunk a folyóparton, kifelé Hajmáskér irányába. Számos rendőr volt a környéken, helikopter is körözött. Egyszer csak a sötétben véres dolgokra bukkantam – idézte fel zaklatottan Gyula. – Az egyik a kislány cipője volt, a másik egy kő, és még több vérfoltot is találtam. A ruháit állítólag a folyóból halászták ki. Úgy tudom, a kislány kezeit hátrakötözték, a nyakában hurok volt, a fejét pedig szó szerint szétverték – mondta a férfi, aki szintén úgy értesült, hogy már rendőrkézen van a gyanúsított. 
Egy szívecskével és megosztással támogassuk az egyedül maradt édesapát! Őszinte együttérzésünk!