Mennyi ❤-et érdemel a kisfiam, aki EZT tette a haldokló kutyusunkért?! Remélem Te, aki ilyen aljas és kegyetlen voltál, megkapod méltó büntetésed! - Terjesszétek kérlek!


Hol is kezdjem... Édes kisfiamnak az ötödik születésnapjára vettünk egy Német juhász fajta aranyos kiskutyát. 


Szinte minden nap együtt voltak, ő volt a legjobb barátja. A kutyus (Zeusznak hívták) minden egyes nap elkísérte az iskolába. Okosan hazajött,majd délután várta ŐT haza. Ma délután felhívott egy ismerősünk,hogy azonnal menjünk,mert Gergő az utcán fekszik Zeusszal és sír és sír! Mint kiderült délelőtt Zeuszt valaki megmérgezte. Biztosan érezte, hogy baj van,mert elindulhatott az iskola irányába, ahonnan kis gazdáját várta haza. Félúton találkoztak, amikor a drága állat már vonszolni sem tudta magát.


Gergő ráborulva,sírva várta az állatmentőket és nem volt hajlandó mozdulni barátja nélkül. Az Állatmentők orvoshoz vitték,aki megállapította a kutyus menthetetlen.Hatalmas adag mérget etettek vele, el kellett altatni, hogy ne szenvedje végig a belső vérzést! Felfoghatatlan számomra, hogy ilyen emberek élnek köztünk.. a szívem megszakad..! Az egész család szerette Zeuszt, a kisfiam pedig kimondhatatlanul szenved azóta.. 

Kérlek szépen titeket, hogy írjatok néhány vigasztaló szót, mert nem tudom megnyugtatni ŐT!